BOEKEN VAN EN MET PETER DECUYPERE

EEN GEDURFDE KIJK OP MARKETING
39,95
WAAROM SUCCESVOLLE ORGANISATIES INVESTEREN IN LANGDURIGE RELATIES
29,99

Peter is een expert en thought leader in events. Hij is ook een begenadigd en geïnspireerd keynote speaker en een bestseller auteur.

HIJ COMBINEERT EVENT KENNIS MET ERVARING EN PASSIE

01_tomorrowland
KEYNOTE SPEAKER

PETER IS INSPIREREN, INTERACTIEF EN GRAPPIG! WIE ANDERS KAN C-LEVEL MARKETING MANAGERS EEN #GUCCIGANG MASS KARAOKE LATEN DOEN? 

Peter is een gepassioneerde en inspirerende keynote speaker, die je zal doen nadenken en doen lachen. Hij zal je naar de wereld van marketing en evenementen laten kijken op een verrassende manier.

Onderwerpen omvatten, onder andere, ‘Experiences binnen events’ (Holy Trinity Events),‘Hoe link je jouw merk succesvol aan een event?’ (Holy Trinity Branding).

In 2019 heeft hij ‘Succes in 10 mislukkingen’ toegevoegd aan zijn portfolio, waarin hij inspirerende management inzichten geeft terwijl hij zijn eigen opmerkelijk verhaal vertelt.

Meer info over de keynotes?


I love techno - Peter Decuypere
CONSULTANT

IN 1995 HEEFT PETER DE COMPLEET ONBEKENDE GROEP DAFT PUNK GEBOEKT VOOR ZIJN ALLEREERSTE I LOVE TECHNO FESTIVAL. HIJ BETAALDE HEN 75 EURO. 

Als founding father van het I love Techno festival (Gent) en Fuse Club (Brussel), consultant voor talrijke events, en docent aan verschillende hogescholen, Peter weet echt wel waar events over gaan.

Hij is ook master in de wijsbegeerte, waardoor hij een opmerkelijke strategisch en conceptueel zicht heeft op evenementen

Voor consultancy die verder gaat dan events, werkt Peter veel als affiliate partner binnen de Callebaut Collective group

More info about consultancy?


46922694_10156078518630172_57862697059876864_o
WORKSHOPS

GELUKKIGE KLANTEN OMVATTEN ONDER ANDERE STUDIO BRUSSEL (WARMSTE WEEK), STUDIO 100,  EASYFAIRS, ANTWERP MUSEA, COULEUR CAFE, HERITA (OPEN MONUMENTENDAG), WE CAN DANCE, KLARAFESTIVAL, EVENTFLANDERS…

Je kan Peter boeken voor in-company workshops, brainstorm- en trainingsessies, gaande van 1 uur tot complete eventmanagement cursussen van 21 uur. Dan voorziet hij wel een paar breaks tijdens die 21 uur 🙂

Veel gevraagd is de  ‘One day Holy Trinity Events workshops’ die bestaat uit een ochtend introductie sessie en een namiddag brainstorming sessie. Tijdens deze workshop kan je werken aan het verbeteren van de experiences op je eigen event.

Meer info over deze workshops/trainingen? 
Best eens bellen op +32(0)475 71 09 13 of per mail PETER@PETERDECUYPERE.COM


00_boek
AUTEUR

BEKIJK ZEKER EENS PETER’S  TED-x talk  WAARIN HIJ DE BASICS VAN DE HOLY TRINITY METHOD UITLEGT. 

Zijn eerste boek ‘We love Events’ (available in Dutch only) is een echte bestseller geworden (vijfde druk in 2019), en is intussen een klassieker binnen eventmarketing!

In 2017 heeft hij zijn tweede boek uitgebracht onder de intrigerende titel  ‘Holy Trinity Events’.  In dit boek introduceert Peter de heel succesvolle Holy Trinity Method, die intussen wordt gebruikt binnen veel bedrijven en voor veel events in Belgie.

Er is een Engelse samenvatting beschikbaar die je op deze pagina kan downloaden.

Meer info over de boeken?PETER DECUYPERE ON STAGE. TED-X TALK IN ENGLISH


ENKELE GELUKKIGE KLANTEN…

01_warmsteweek
02_easyfairs
03_couleurcafe
04_fireisgold
08_hills
06_sanoma
09_wcd
06_tedx
05_herita
10_ab
11_ade
12_callebaut
voka_215
kompass_215
oostenrijk_125
YOUR_125
limburg_125
PETER

Bedankt om deze website te bezoeken
Contacteer me zeker voor een keynote speech, een workshop of voor consultancy
op +32(0)475 71 09 13 of per mail op PETER@PETERDECUYPERE.COM